Bed & Breakfast in een landelijke omgeving

Gastvrij en landelijk logeren

in onze woonboerderij in Escharen, Noord Brabant

Bed - De kamer

De B&B ruimte is circa 40 m2 groot en is een onderdeel van onze woonboerderij. Hij heeft een eigen ingang en is geschikt voor 2 personen (niet rokers). Het is een gecombineerde zit/slaapkamer op de begane grond met kitchenette en een aparte douche/toilet. Er is een eigen cv-installatie aanwezig. Bij de B&B heeft u de beschikking over een eigen terras.

Onze tarieven zijn hieronder te vinden.

Breakfast - Ons ontbijt

U start de dag met een uitgebreid ontbijt. In de koelkast en de kitchenette treft u daarvoor allerlei, bij voorkeur Brabantse lekkernijen aan. We hanteren een 'zelf-catering' concept - u beslist zelf wanneer en hoe u het ontbijt wilt gebruiken.

Heeft u speciale dieet-wensen? Laat het ons weten dan houden wij daar zo mogelijk rekening mee.

Wilt u graag een lunchpakket meenemen? Ook dat kunnen we voor u verzorgen.

Inrichting

Naast de koelkast is er volop serviesgoed en keukenapparatuur aanwezig voor het gebruik van uw ontbijt en tussendoortjes. Verder is de B&B ruimte voorzien van een tv en wifi internetverbinding. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig voor uw eigen apparatuur.

Verder is er informatiemateriaal beschikbaar over bezienswaardigheden, recreatiemogelijkheden, evenementen en restaurants in de omgeving.

Parkeren

Komt u met eigen vervoer? Dan is er parkeerruimte op het afgesloten erf.  Gasten die op motoren aankomen kunnen eventueel gebruik maken van de garage.

Prijzen

Voor een verblijf van 2 personen voor een, twee of drie nachten betaalt u € 58,- per nacht, inclusief ontbijt en bad- en bedlinnen. Een verblijf van 1 persoon kost € 35,- per nacht.

Wilt u langer blijven? Dan gelden aangepaste tarieven. In dit geval vragen we u om contact met de gastvrouw op te nemen en hiernaar te vragen.

Deze website was gemaakt door Fru-IT Solutions, Amsterdam.
Contact informatie

Wilt u reserveren?

Thea: 06-30 25 93 10

info{at}bb-escharen.nl

Of bekijk gewoon onze uitgebreide contact informatie.